Kwaliteitsgarantie

De versheid van onze producten worden gegarandeerd door onze slagers. Zij zoeken alleen de beste producten voor u uit met de hoogste kwaliteitseisen. Het vlees wat door u wordt besteld, wordt op het laatste moment vers afgesneden. Uw vlees wordt zo verpakt dat het onder de beste condities naar u wordt vervoerd.

Gevacümeerd
Het vlees wat u bij ons bestelt, wordt vers voor u afgesneden, gewogen en direct gevacümeerd. Gevacümeerd betekent dat al de lucht uit de verpakking wordt gehaald. Gevacümeerd vers afgesneden vlees brengt onderstaande voordelen met zich mee:

  • Het product blijft langer vers.
  • Al de sappen worden behouden in het vlees, hierdoor blijft het vlees mals.
  • Bevordering van de malsheid van het vlees, doordat tijdens het bewaren van het vlees in het vacuüm het rijpingsproces toch doorgaat.
  • Het formaat van de verpakking wordt geminimaliseerd zodat dit minder ruimte zal innemen in je koelkast.
  • Waarborgt de hygiëne tijdens het transport.

Doordat de lucht en daarmee ook de zuurstof aan de verpakking wordt ontnomen, kan het product van kleur gaan veranderen. Het roodgekleurde vlees kan bruin of groenig van kleur worden. Dit is een volkomen natuurlijk proces en laat zien dat er geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen aan ons vlees worden toegevoegd. Zodra het product uit de vacuümverpakking wordt gehaald krijgt het z’n originele kleur weer terug. Dit kan het product geen schade toebrengen.