Bestellen

Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen en hoe wordt het geleverd?

U kunt uw bestelling plaatsen via deze website.
U rekent uw bestelling direct af en u ontvangt per mail een bevestiging van uw bestelling. Uw bestelling staat voor u klaar op de door uw gekozen afhaaldatum- en locatie.
Als u gekozen heeft voor verzenden, wordt uw bestelling in speciale koelverpakking naar u verstuurd via PostNL. U ontvangt vooraf een track & trace code zodat u kunt zien hoe laat uw pakket bezorgd wordt.

Ik wil iets wijzigen aan mijn geplaatste bestelling, kan dat?

U heeft uw bestelling opgegeven en opeens is er iets veranderd waardoor u uw bestelling wilt aanpassen.. dat kan natuurlijk voorkomen en wij zullen er alles aan doen om uw wijzigingen door te voeren. Als uw bestelling nog niet gemaakt is, zal het hoogstwaarschijnlijk geen probleem zijn. Indien uw vlees al gesneden is of wij iets speciaals hebben besteld voor u is het wellicht niet meer mogelijk.
Stuur s.v.p. een mail naar infoo@vrouwvandeslager.nl en wij gaan aan de slag!

Help! Hoe moet ik mijn vlees bereiden?

Wij willen dat u de show steelt en uiteraard krijgt u hiervoor alle informatie die nodig is om een product op een perfecte wijze te bereiden. Op deze site vindt u bij de producten bereidingsadviezen en in onze winkels werken professionals die u ook alle tips kunnen geven om van uw feestje een succes te maken!

Wat zijn jullie contactgegevens?

Winkels:
Onze slagerijen ‘van Leeuwen Vleesch’ zijn gevestigd aan:
Bloemendaalseweg 230, Overveen. Tel: 023- 525 4907
Kleverparkweg 8, Haarlem. Tel: 023- 545 83 42

Heeft u algemene vragen, wilt u iets zeggen over uw bestelling of heeft u hulp nodig? Bel of app dan naar de vrouw van de slager, Fanny, telnr. 06- 5122 4711. Mailen kan ook: info@vrouwvandeslager.nl